e-Learning

  • Als u ons e-leaning platform zoekt, moet u door naar: e-Learning

Pagina's

pro-rescue in andere talen

Categorieën

Links

Archieven

112 Vakdagen

1.08.2015 by René Purgay

Iedereen die op professioneel gebied met veiligheid en hulpverlening te maken heeft komt samen tijdens 112 Vakdagen. Handhaving van veiligheid begint al bij een goed calamiteitenplan binnen organisaties, getrainde medewerkers en het naleven van de door de overheid gesteldeveiligheidseisen. Toch kan een noodsituatie niet altijd worden voorkomen. Ook dan is het van belang dat er resoluut gehandeld wordt. De drie beursdagen staan volop in het teken van preventie, repressie en nazorg. Professionele hulpdiensten en veiligheidskundigen binnen overheid en industrie komen in contact met de juiste partijen om zorg te dragen voor een optimaal veiligheidsbeleid.

8 – 10 september 2015

http://booking.evenementenhal.nl/nl/112-vakdagen/gorinchem